Braun. Designed to make a difference.

Braun is een Duits kwaliteitsmerk op het gebied van elektrische apparaten. Sommige mensen associëren Braun met design, dankzij het baanbrekende industriële design van Dieter Rams en zijn opvolgers.

Anderen denken meer aan Duitse techniek en innovatie: Brauns uitvinding van het Plexiglas-deksel voor draaitafels of de ontdekking van 2-componenten-gieten, of de innovatie op het gebied van metalen oppervlakken of het vormen van kunststof. Velen zijn echter overtuigd van de onverwoestbare kwaliteit van Braun-apparaten, vermaard om hun betrouwbaarheid, lange levensduur en duurzaamheid.

Dit zijn facetten van het merk Braun die absoluut waar en relevant zijn, maar Braun is meer dan dat. Braun wil “verder gaan dan design”. Dit betekent niet dat design voor ons niet langer belangrijk is – in tegendeel, design is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Maar “verder gaan dan design” houdt in dat design moet worden beschouwd in de context van de gebruikerservaring.

Wij willen onze producten ontwerpen met details die een verschil in het dagelijks leven maken, om consumenten te laten ervaren wat wij het “Braun-moment” noemen. Dit idee wordt verwoord in onze slogan “Designed to make a difference”.

90 jaar Braun – De wereld verandert. Braun zet de toon.

Het succesverhaal van Braun kan worden samengevat als: innovatie die de levens van mensen verandert, duurzame Duitse technologie en toonaangevend design – van een klein technisch bedrijf dat uitgroeide tot een internationaal kwaliteitsmerk.

Braun wijst de weg naar de toekomst – met producten die zijn ontworpen om de levens van consumenten te verbeteren, altijd volgens het motto “Designed to make a difference”.